Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jó ez a hajszín?...

Szerintetek jó ez a hajszín? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen színű hajat szeretnék, de nem tudom, hogy jól állna-e.:) alapból barna hajam van, a szemem kék.

Nektek tetszik az ilyen hajszín?:)

2015. máj. 27. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de nem csináltatnék ilyet. Idősít.
2015. máj. 27. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
A bőrszín se mindegy. Tetszeni tetszik, de nekem nem állna jól.
2015. máj. 27. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, volt is ilyen, de a szőkítéstől úgy tönkrement a hajam, hogy visszaváltottam barnára.
2015. máj. 27. 16:50
 4/9 piriiiii ***** válasza:
Mű az egész, nekem nem tetszik. De kit érdekel más véleménye? Ha tetszik, akkor fesd ilyenre.
2015. máj. 27. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen hajam, utáltam, mindig töredezett, ronda volt miatta, és ilyen sötét szemöldökkel igénytelen is. Szóval azt is szőkíteni kell, akkor szép kb 1-2 hétig, amíg le nem nő 1 centi, ami már elég ronda.

És ha nincs tökéletes hófehér (nem sárgás) bőröd akkor nem annyira előnyös...

2015. máj. 27. 17:07
 6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem biztos hogy jól állna. És ha tényleg nagyon sötét a szemöldököd akkor nem az igazi, de ne szőkítsd ki a szemöldököd mert akkor az arcod karaktere is megváltozik.
2015. máj. 27. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem tetszik de olyan szemszín meg bőrszín kell hozzá ami illik hozzá
2015. máj. 27. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Kép nélkül mi se tudjuk megmondani, hogy jól állna e.

Nekem tetszene, de sok embernek nem áll jól.

2015. máj. 27. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik,1000-ből egynek áll jól. Túl mű,iszonyatosan roncsolja a hajat. A legvisszataszítóbb viszont nekem az,ha maga a szín meg a haj szép is,a hajat viselő hölgy fejének egyharmadán(a töve+5-10 cm) mindig feltűnően eltérő,sötétebb,sárgásodó,ha nincs teljesen frissen festve szerintem iszonyat,igénytelen hatást kelt.

Nekem ez a személyes véleményem.

19/L

2015. máj. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!