Hamvas szöke hajszinröl mi a véleményetek? szerintetek nem igen természet ellenes? ez a hajszin öregit vagy fiatalit, ugy álltalában?
most a hajfesték szerint valódi világosbarna a hajam.szép barna jól is áll,de változtatni szeretnék.
de szeretném ha továbbra is természetes maradna a megjelenésem :)
fodrásznál fogom festetni ,de arra lennék még kiváncsi hogy ezt a szint ugye nem lehet nagyon elrontani ? pl egyeseknek a szöke haj csibesárgának mutat :D
Én neked nem festenék teljesen más színt, csak valami melírfélét. Lehet, hogy tökéletesen elég lenne pár napszívta tincs, vagy esetleg más, merészebb szín, ami nem nagyon feltűnő, de mégis ott van és változtat picit a frizurán, az összhatáson...
Persze ehhez látni kell a teljes valóságban, hogy nézel ki, hány éves vagy, milyen a hajad, a stílusod... ezekről nincs információ.
25 éves vagyok .van egy kislányom ,férjnél vagyok .elég csendes ,barátságos mosolygós vagyok .képet nem szeretnék tenni... régen voltam már szöke csak a lányom után nem volt se kedvem se idöm fodrászhoz járni ,barnára festettem ,mert azzal be mertem magamnak is festeni :)
amugy kék szemem van ,szerintem elég szép arcom ,fehér böröm .kép nélkül ennél nem tudom ,hogy mondthatnák többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!