Miért viszket még mindig a fejem nem vagyok tetves?
Nincs benne tetű de még serke sem, megmostam a hajam mert zsíros fajta és 3 nap után úgy marad a hajam ha simán hátra fésülöm.
Ma kiderült hogy kopás is a hajam, de hogy lehet egyszerre korpás és zsíros?
Megmostam a hajam de még mindig enyhén viszket minta mászna valami és még sincs benne semmi.
De az benne a poénos hogy az egész testemen érzem mintha mászna valami, itt ott felfedeztem hogy apró piros pettyeim vannak 4-5 db, mint egy tű szúrás.
De semmit nem találtam a ruháimban sem.
Mivel fürödjek meg hogy ne érezzem ezt az érzést?
Allergia vagy mi?
Több fajta korpa is van, száraz, zsíros, viszkető.
Vegyél direkt viszkető fejbőrre való sampont, pl. T-gel Forte.
A testeden valami allergia lehet, bármitől, ruha anyaga, öblítő, mosószer, tusfürdő. Nincs valami, amit eddig nem használtál?
Lehet allergia, de a piros pettyek miatt lehet élősködő is.
bolha, ágyi poloska....
Ágypoloska tuti nem lehetett mert nem ilyen nagy csípésekkel vagyok tele mint amit a googlében kikerestem az ágypoloska szóra.
Szinte láthatatlan, nagyon nehéz észrevenni a pettyet.
Úgy néz ki mintha egy nagyon vékony tűt szúrtam volna a bőrömbe és amikor kihúznám akkor elkezdene vérezni és csak egy apró petty látszik, vagy mintha megcsípett volna a méhecske olyan petty csak duzzanat nélkül, nem tudom elmagyarázni jobban.
Nem feltűnő, apró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!