IPL Szőrtelenítés tapasztalatok? 18/F
A lézeres szőrtelenítésnek nem ismertek a hosszútávú hatásai. Az eslső pár kezelés után gyengül, majd a szőrtüsző feladja a küzdelmet és nem növeszt tovább. Az sem teljesen fájdalommentes.
Mellékesen a gyanta is hasonló, ott már az első használat után gyengülnek a szálak. Olyan piheszerüek lesznek.
neten amúgy sok ilyen topicot találsz
személyes tanácsom, inkább kozmetikus. De mindenképpen gyanta. Ne roncsold a szervezeted feleslegesen.
Szió! :)
Tegnap voltam 4. alkalommal SHR-en és azt kell hogy mondjam: müködik.
Elötte IPL-lel próbálkoztam, teljesen haszontalan volt, már elavultnak is számít.
Az otthoni gépek úgy vannak tervezve, hogy pont ne lehessen egy területre se végigvinni a kezeléssorozatot. Gyengeség«
...üket bizonyítja, hogy még szemvédő sem kell hozzájuk. Egy férfi mellkassal 99% hogy nem birkózik meg...
Alapvetően ha elég rövid a szőröd, akkor nem a szálat, hanem a tőt égeti. Igen, égeti, tehát érezni fogod nem is kicsit, de egy gyantához pl nem is hasonlítható. A szőrt, amit a lézer el tudott kapni, 2 héten belül elhullajtod. Én ilyenkor nem is borotválok, hogy lássam a foltot ahol kiesett. Ezek már nem nőnek vissza.
"Lent" tudnod kell, hogy sokkal fájdalmasabb és a khm...zacsi részt tilos szőrteleníteni ilyen módon a vékony bőr miatt-a benti dolgok épségét veszélyezteti!
Remélem segítettem egy picit, privátban is elérhető vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!