Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kar szőrtelenítéséről mi a...

A kar szőrtelenítéséről mi a véleményetek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2015. jan. 21. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
ha lány vagy oké, ha fiú akkor nem oké
2015. jan. 21. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még 15éves koromban szedtem le először, mivel minden lány leszedte a környezetemben , de azóta nem szedem. Monjuk szerencsés vagyok szőke a hajm, szinte alig van rajtam szőr... Szerintem ha valakinek erős és sötét színű a karján szedje le nyugodtan szive joga, ha zavarja. 18L
2015. jan. 21. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak pihéim voltak, aztán neki estem epilátorral, és utána nagyobb pihéim lettek (szőkék, de hosszabbak, mint előtte) pedig ez évekkel ezelőtt volt, és elvileg az epilátor nem is okoz ilyesmit...:)
2015. jan. 21. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon látszott, de engem az is zavart, szóval leszedtem, így sokkal jobb.
2015. jan. 21. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakit zavar, nyugodtan szedje le. De csak magáért! Azért mert a környezet elvárja, senki nem szőrtelenítse..
2015. jan. 22. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én borotválom,de nekem erős,fekete szőr van rajta.
2015. jan. 23. 08:41
 7/7 anonim válasza:
Én régen szedtem..😊 akkor még világos barna volt de aztán meg megbántam mert mindig csomó időt vett igénybe(a lábam mellé)szóval megnövesztettem..azóta sötétebb barna.Picig zzavar mert jobban látszik de nem nagyon törődök vele.
2015. jan. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!