Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A rézvörös haj jól állna...

A rézvörös haj jól állna nekem? Befogná a festék redesen a hajam?

Figyelt kérdés

A fejem kerek(kicsit pufi),zöld szemeim vannak.Jelenleg ilyesmi a hajam színe,max egy icipicit sötétebb:

[link]

ilyen hajat szeretnék:

[link]

Ez a festék jó hozzá:

[link]

2015. máj. 24. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen élénk csak akkor lesz, ha előtte le van szivatva. De valamennyire biztos befogja, egy próbát szerintem megér, ha nem lesz tökéletes, max elmész egy fodrászhoz, majd kiigazítja. Zöld szemhez szép a vörös haj :)
2015. máj. 24. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehogy tartós festékkel fesd elsőre, ha azt sem tudod hogy állna. Lehet hogy borzalmasan fogsz vele kinézni.

Ez a szín leginkább a dögös, stílusos nőkön szokott jól állni, fehér, tökéletes bőr mellé. Ami igen ritka.

Vegyél ilyen 15-ös színező sampont, próbáld ki először.

[link]

Ez csak pár mosásig tart, nem árt a hajnak.

Palette-el meg sose fesd a hajad mert ritka rossz minőségű.

2015. máj. 24. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem biztos tetszene, nagyon tetszenek a vöröshajú nők :)
2015. máj. 24. 12:20
 4/4 anonim válasza:

Nekem ilyen Palette-tel lett befestve a hajam. Nagyon szerettem a színét, jól is állt, de tönkretette a hajam, bár ez lehet annak is betudható, hogy otthon festettük a hajam.

Mindenféleképpen menj fodrászhoz, ő majd segít neked, hogy ne tedd tönkre úgy a hajad, mint én.

Egyébként az én arcom is kicsit pufibb, és megállapíthatatlan (kb zöldeskékesszürkés vagy hasonló színű) szemeim vannak. Úgyhogy mindenki szerint nagoyn jól állt ez a szín, csak meguntam így hagytam lenőni, plusz barnára lett festve, ami borzasztó hamar kikopott, mert a Palette szétette a hajam...

2015. máj. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!