A rézvörös haj jól állna nekem? Befogná a festék redesen a hajam?
A fejem kerek(kicsit pufi),zöld szemeim vannak.Jelenleg ilyesmi a hajam színe,max egy icipicit sötétebb:
ilyen hajat szeretnék:
Ez a festék jó hozzá:
Nehogy tartós festékkel fesd elsőre, ha azt sem tudod hogy állna. Lehet hogy borzalmasan fogsz vele kinézni.
Ez a szín leginkább a dögös, stílusos nőkön szokott jól állni, fehér, tökéletes bőr mellé. Ami igen ritka.
Vegyél ilyen 15-ös színező sampont, próbáld ki először.
Ez csak pár mosásig tart, nem árt a hajnak.
Palette-el meg sose fesd a hajad mert ritka rossz minőségű.
Nekem ilyen Palette-tel lett befestve a hajam. Nagyon szerettem a színét, jól is állt, de tönkretette a hajam, bár ez lehet annak is betudható, hogy otthon festettük a hajam.
Mindenféleképpen menj fodrászhoz, ő majd segít neked, hogy ne tedd tönkre úgy a hajad, mint én.
Egyébként az én arcom is kicsit pufibb, és megállapíthatatlan (kb zöldeskékesszürkés vagy hasonló színű) szemeim vannak. Úgyhogy mindenki szerint nagoyn jól állt ez a szín, csak meguntam így hagytam lenőni, plusz barnára lett festve, ami borzasztó hamar kikopott, mert a Palette szétette a hajam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!