Vélemény a C vitamios haj világosításról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg tűzvörös hajam van, de rézvöröset szeretnék. A rézvörös hajfestéket hiába kenném fel a hajamra, nem világosítja úgy ki. Olvastam, hogy C vitaminnal lehet világosítani a festett hajat. Aki csinálta már annak a véleménye érdekelne. Mennyire roncsolja a hajat? Mivel kevertétek össze a c vitamint? Köszi előre is2015. máj. 23. 18:00
1/1 anonim válasza:
Korpásodás elleni sampon is koptatja a hajfestéket így célszerű azzal keverni. Én 3 c-vitamin tablettát zúztam be a cél érdekében, egy tenyérnyi samponba és 40 percig volt a hajamon a trutyi. Világosított kicsit, többször is megcsináltam ezt, elég jól kopott tőle a lilásvörös hajfesték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!