Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros hajra egy kis segítség....

Zsíros hajra egy kis segítség. Hogy van a mosási sorrend?

Figyelt kérdés

Ma kaptam csalán hajvizet. Eddig használtam head&shoulderst és mellé még kallos latte hajpakolást. Hogy lenne helyes a sorrend?

sampon, hajpakolás, hajvíz

2015. máj. 23. 16:39
 1/10 Borsikaaa válasza:
31%

Először száraz hajra tedd a sampont! majd 5 perc után mosd le és mosd meg mégegyszer és 1 perc után mosd le utánna hajpakolás (alemosási idő attól függ milyen) majd hajbalzsm rá 5p után ez is. Majd száraz törölközőbe vagy egy nagy pólóba (sztem inkább pólóba mert az kíméletesebb a hajjal)

Nem tudom hogy egyenes-e vagy hullámos a hajad... Ha egyenes fésűvel fésüld ki uánna(ha akarsz akkor fújós balzsamot is rakhatsz rá.)

Ha göndör akkor olyan fésűvel fésüld aminek kevés a foga és ritka.

majd szárísd meg!!!

ha szeretnél termékajánlót (hogy nekem mi vált be) akkor írj!

2015. máj. 23. 17:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Egyenes a hajam.

Nem értem ezt konkrétan, száraz hajra a sampont? Attól nem habozódna be. Hacsak nem a hajvízre gondoltál.

2015. máj. 23. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmosod a hajad rendesen, samponnal. Aztán a lattet felkened (hajtövekre, fejbőrre ne), 1-2 perc után lemosod. A hajvizet meg bármikor használhatod, száraz vagy nedves fejbőrre masszírozva is, nem kell kimosni.
2015. máj. 23. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Plusz segítség: hajvíz helyett főzz inkább csalán+borsmenta teát és azt használd. A bolti cuccokban van egy csomó felesleges anyag meg alkohol ami nem tesz jót.
2015. máj. 23. 18:05
 5/10 Borsikaaa válasza:
Nos én csupán azért mondtam ezt így mert nekem így bevállt... És nem rendes samponra gondoltam
2015. máj. 23. 18:37
 6/10 Borsikaaa válasza:
Mármin elrontottam nem hajvízre vagy mire hanem rendes samponra gondoltam :D
2015. máj. 23. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Kétszer samponozz, majd mehet a balzsam a hajvégekre, aztán a hajtőre a hajvíz
2015. máj. 23. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Zsíros hajra Kallos Carotta pakolás kell, az erre való :) Nekem bevált.
2015. máj. 24. 10:18
 9/10 A kérdező kommentje:
8: Hatott is? Nekem zsírosodó, töredező hajam van és ezt ajanlotta a fodrászkellékes.
2015. máj. 24. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
WU2 sampon simán
2015. máj. 26. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!