Ez a sorrend jó?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogyha használok Bánfi hajszeszt, akkor azt a házi hajpakolás előtt tegyem rá, vagy utána? Mert ugye frissen mosott hajra kell a pakolást rárakni, és azután is le kell mosni, és nem tudom, hogy mi a helyes sorrend :/2013. okt. 28. 16:31
1/5 anonim válasza:
Miért frissen mosott hajra teszed a pakolást? Én évek óta hajmosás előtt teszem rá fel és nagyon szuper az eredmény :)
Próbáld ki te is, hogy hajmosás előtt teszed fel, majd 1x megmosod a hajad samponnal, utána Bánfi hajszesz, majd újra megmosod, végül balzsam és kész is :)
2/5 A kérdező kommentje:
És milyen hajpakolást használsz? :)
2013. okt. 28. 16:39
3/5 anonim válasza:
A Bánfi hajszeszt én hajmosás előtt dörzsölöm be, utána megmosom és jöhet a balzsam.
Ha te nem így csinálod, akkor is előbb jöjjön a hajszesz, mert az úgyis beszívódik, az a lényege, a balzsam pedig a hajszálakat is bevonja, ápolja a teljes hosszában. Utána csak egy öblítés.
4/5 anonim válasza:
Ja, bocsi, házi pakolásról van szó, de én akkor mehet az elsőre, mert a ragacsot alaposan ki kell mosni.
5/5 anonim válasza:
Meleg olívaolajosat leginkább :) De néha teszek rá kókuszolajat, mézet, tojássárgáját is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!