Hogy tetszik az ilyen frizura?
A kétféle színre gondolok. Mi a véleményetek róla? :)
Barna és fekete rosszul nézne ki? Vagy milyen nem túl extrém szín illene a barnához?
nem rossz.
világosbarna/feketére gondoltál?szerintem az jól nézne ki.vagy sötétbarna/vörös
Nekem tetszik színesben is.
Csak a második nem tetszik, ahol a nagyon világos - nagyon sötét kombináció van.
Egyébként jópofa. Nekem a lila - barna tetszik nagyon az ilyenekből.
nem tetszik egyik sem. Elvonja az arc szépségéről a figyelmet. Olyannyira hogy 3x néztem meg minden képet és csak a harmadik nézegetésnél tűnt fel hogy milyen szép az arc, annyira magárahúzza a figyelmet a szokatlan hajszín.
szóval szerintem extravagáns de megtévesztő.
az első nagyon jól néz ki!(a lány is szép, én elsőre észrevettem, milyen szép az arca :) ) de szerintem ezek extrém/kontrasztos színekkel mutatnak jól, barna feketével nem nézne ki túl jól.
20L (rózsaszín-kék-fekete hajjal :D)
Köszi a válaszokat! :) Igazából nagyon extrém szín azért nem akarok, mert akkor a ruhám színeit is ahhoz kell nézni, de most elgondolkodtam a sötétkéken.
Az ombre szerintem túl tucat, minden második lánynak olyan van, ez meg pont azért tetszik nagyon, mert eddig csak egyetlen emberen láttam hasonlót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!