Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszik nektek az ilyen haj?

Tetszik nektek az ilyen haj?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez nőies vagy kislànyos?

Milyen arctípusnak áll jól ez a fazon?

Az első kép itt: [link]

[link]

[link]

[link]

Hullàmosan vagy egyenesen néz ki jobban?

2015. jan. 1. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, de tapasztalatból tudom hogy sokkal több vele a macera mint egy átlag hajnál :)
2015. jan. 1. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy se néz ki jól, egyáltalán nem tetszik. 21/F
2015. jan. 1. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Mièrt több vele a macera? Mire gondolsz? Arra gondolsz h reggelente hajvasalòval/göndörítővel meg kell csinálni, vagg mosàs után körkefével be kell szárìtani ?
2015. jan. 1. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Barátnőmnek volt ilyen haja és neki is macerás volt, mert mindig egyenesítgetni kellett, hogy ne álljon hülyén.
2015. jan. 2. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen és tényleg elég macerás. Nekem sajnos elég vékonyszálú, lelapulós hajam van, úgyhogy minden nap be kellett volna szárítanom egy csomó hajfixálóval, hogy olyan jól nézzen ki mint a képeken. Én ehhez nagyon lusta vagyok és fel is idegesít a saját hajammal való babrálás. Másnak könnyedén megcsinálom, de a sajátom felbosszant, főleg a hátsó részeken, ahol nem is látom, hogy mit csinálok.

Aki van olyan szerencsés, hogy eleve van a hajának egy tömege vagy egy enyhe hullám, amitől jól néz ki és csak kicsit kell rajta igazítani, annak biztos beválik ez a frizura. Vagy persze ha neked nem okoz gondot napi legalább fél órát rászánni minden reggel, akkor nem szóltam:)

Amúgy szerintem nagyon jól néz ki, nekem mindig is tetszett, sok dicséretet is kaptam mikor normálisan be volt állítva az ilyen frizurám még az első egy-két hétben :D

Szerintem ovális és hosszúkás archoz áll jól, nekem enyhén hullámosan jobban tetszik, szerintem úgy nőiesebb (mint az utolsó képen), de egyik variáció sem rossz.

2015. jan. 4. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!