Tetszik nektek az ilyen haj?
Szerintetek ez nőies vagy kislànyos?
Milyen arctípusnak áll jól ez a fazon?
Az első kép itt: [link]
Hullàmosan vagy egyenesen néz ki jobban?
Nekem is volt ilyen és tényleg elég macerás. Nekem sajnos elég vékonyszálú, lelapulós hajam van, úgyhogy minden nap be kellett volna szárítanom egy csomó hajfixálóval, hogy olyan jól nézzen ki mint a képeken. Én ehhez nagyon lusta vagyok és fel is idegesít a saját hajammal való babrálás. Másnak könnyedén megcsinálom, de a sajátom felbosszant, főleg a hátsó részeken, ahol nem is látom, hogy mit csinálok.
Aki van olyan szerencsés, hogy eleve van a hajának egy tömege vagy egy enyhe hullám, amitől jól néz ki és csak kicsit kell rajta igazítani, annak biztos beválik ez a frizura. Vagy persze ha neked nem okoz gondot napi legalább fél órát rászánni minden reggel, akkor nem szóltam:)
Amúgy szerintem nagyon jól néz ki, nekem mindig is tetszett, sok dicséretet is kaptam mikor normálisan be volt állítva az ilyen frizurám még az első egy-két hétben :D
Szerintem ovális és hosszúkás archoz áll jól, nekem enyhén hullámosan jobban tetszik, szerintem úgy nőiesebb (mint az utolsó képen), de egyik variáció sem rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!