Hogyan Tudnám kifehéríteni a bőrömet?
Figyelt kérdés
Kreol bőröm van, ami eléggé zavar :S és valahogy ki szeretném fehéríteni, vagy hogy világosabb legyen. Milyen megoldások lennének erre?2010. febr. 25. 18:10
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg Michael Jacksont =) vagy szórd be magad hintőporral
2/5 anonim válasza:
a kreol bőr tök szép. a fehér bőr meg hullás, vagy olyan mintha beteg lennél
3/5 anonim válasza:
sztem örülj neki h kreol böröd van nempedig hulla fehér. én is kreol börü vagyok és örülök neki mert jol áll. persze sokszor lecigányoznak de hát ez van:D
4/5 anonim válasza:
Fuh meg tudlak érteni, nekem se jön be a kreol bőr! De szerencsére nekem elég világos a bőröm, illetve az arcomra a legvilágosabb púdert és alapozót használom, hogy szép világos legyen a bőröm. Amúgy nyaranta használj nagyon magas faktorszámú naptejet, és ne nagyon mászkálj tűző napon. Illetve citrommal dörzsöld a bőröm, az is világosítja állítólag.
5/5 anonim válasza:
sztem szép a kreol bőr,a fehér szín nagyon jól áll a kreol bőrűeknek.DE sztem nem csúnya fehér bőr,ez pl. szép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!