Kozmetikus csinálhat Botox kezelést?
Fodrász csinálhat agyműtétet?
Végülis majdnem ugyanaz, az agykoponyád körül nyiszál egyébként is, nem?
A botox idegméreg, nagyon fontos a dózis, és nagyon fontos hogy pontosan hová adják. A kozmetikus egy tanfolyamot végzett idomított majom, plasztikai sebész pedig 6 évig tanul az egyetemen általános orvosként, aztán 5 év a sebészeti szakvizsga, plusz 3 év a ráépített plasztikai sebész szakvizsga - azaz minimum 14 évig tanul hozzá (el bírod ezt egyáltalán képzelni?) a felsőoktatásban betonkeményen, tehát nem olyan szinten, mint te a suliban, hanem véres verejtékkel.
Te a kettő közül melyikre bíznád, hogy idegmérget fecskendezzen beléd? A tanfolyamon idomított majomra, vagy a 14 évig egyetemen képzett plasztikai sebészre?
Miért ne kellene?
Szépészeti beavatkozásnál külföldön is orvosit kérnek.
Nyilván itthon is meglehet oldani maszekba, de csak a merészeknek:)
Te milyen nyelven írsz, gyökérke...?!
"Utolsó, állísd már le magad, Mohammad sincs h én meddig, ès milyen iskolába jártam."
Faiskolába?
Maximum 8 általánost nézek ki belőled. (Ebből kettő negyedik és három ötödik osztályt.)
"A felháborodásod azért sem jogos,mert írásod alapján 1. Te sem vagy orvoshoz, "
Hát ez meg honnan jött neked, te együgyű lélek, hogy én nem vagyok orvos? (Azaz "orvoshoz".)
"2 külföldön nem kell orvoshoz végzettség ehez"
Aztán mégis melyik "külföldön" a sok közül? Arról hallottál-e már, hogy Magyarországon kívül nem egy ország van, a Külföld nevű, hanem sok? És mindegyik másféle?
3. Te még valószínűleg sosem hívják milyen megnézem."
Hogy MI az isten bajod van?!
Össze-vissza beszélsz, összefüggéstelenül.
"És egy kötekedő, kioktatò major vagy."
Az te vagy. A kötekedő MAJOR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!