Intim szőrtelenítés?
Iszonyatosan fáj.
Nekem csak annyit szokott mondani, hogy mikor, hogy tartsam a lábamat, hogy oda férjen, a bőrt ő feszíti ki.
Már 2 éve járok kifejezetten intimkozmetikára szakosodott szalonba. Emlékszem az első alkalomra :D. Nagyon paráztam, mert sajnos erős a... ott :). Végül mosolyogva jöttem ki, és nem tudtam elképzelni mitől féltem ennyire. Sokan túlspilázzák, pedig nem kell.
Szőrbenövésed nem lesz tőle, ez hülyeség. Épp ellenkezőleg.
Kellemetlen az igaz, hisz egy érzékeny terület, de ha olyannal csináltatod aki ért hozzá (és olyan típusú gyantát használ), akkor nem lesz fájdalmas. Minél gyakrabban fogsz járni, annál kevésbé lesz kellemetlen, a szőrszálak gyengülnek, ritkulnak, és ezáltal egyre könnyebben lehet majd őket kikapni.
Segíteni kell majd a kozmetikusnak, de azt ő úgy is mondani fogja, hogy mikor, hol, merre, meddig. :)
Szóval részben én is azért fordultam intimkozmetikushoz, mert sokszor volt szőrbenövésem. Az biztos, soha nem fogom megbánni, hogy váltottam, ezt tapasztalatból mondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!