Igénytelen, ha az egyik körmöm jóval rövidebb a többinél?
Figyelt kérdés
Sajnos engem gyenge karmokkal áldott meg a sors, mindig letörik, berepedezik.
AMikor gyönyörű nagyra megnőnek, mindig letörik az egyik, és kezdhetem előröl.
Most csoda történt, és már hosszú ideje szépek, nagyok, és bírják a strapát, tegnap viszont buta voltam és az egyik letört(A jobb kezemen a hüvelykujjon), és eléggé.
A probléma, hogy kockára vannak reszelve, ezt meg még arra se tudom lereszelni, annyira letört(pont az oldala). A többi gyönyörű hosszú mindkét kezemen...szerintetek igénytelenség, ha csak ez maradna rövid, és megvárnám, míg visszanő? Normál esetben nem érdekelne, csak most randizgatom egy sráccal, aki ráadásul oda van a hosszú körmeimért..:(
Pont jókor jött.:D
2015. máj. 22. 10:53
1/3 anonim válasza:
Mindenesetre megakad rajta az ember szeme, mert feltűnő. Ha zavar, menj műkörmöshöz, és mindig szép egyforma lesz az összes körmöd. :)
2/3 anonim válasza:
Hát elég bénán néz ki. Mondjuk ha nincs lakkozva vagy valami teljesen natúrra, akkor nem olyan gáz, de ha valami feltűnőre lakkozod, úgy nagyon hülyén néz ki.
3/3 anonim válasza:
velem is ugyanez volt a helyzet. én azt választottam, hogy nem hagyom meg olyan hosszúra, már nem is tetszik annyira, ha a fehér rész kb 1 cm... most is hosszúak a körmeim, de nem annyira, mint régen és így is szép és meg is dícsérik. próbálkozz valami körömerősítő lakkal, hátha akor jobban bírja a strapát. srácnak meg mondd meg, ha szóva hozzá, hogy hát így alakult, ez végülis csak köröm, megnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!