Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igénytelen, ha az egyik...

Igénytelen, ha az egyik körmöm jóval rövidebb a többinél?

Figyelt kérdés

Sajnos engem gyenge karmokkal áldott meg a sors, mindig letörik, berepedezik.

AMikor gyönyörű nagyra megnőnek, mindig letörik az egyik, és kezdhetem előröl.

Most csoda történt, és már hosszú ideje szépek, nagyok, és bírják a strapát, tegnap viszont buta voltam és az egyik letört(A jobb kezemen a hüvelykujjon), és eléggé.

A probléma, hogy kockára vannak reszelve, ezt meg még arra se tudom lereszelni, annyira letört(pont az oldala). A többi gyönyörű hosszú mindkét kezemen...szerintetek igénytelenség, ha csak ez maradna rövid, és megvárnám, míg visszanő? Normál esetben nem érdekelne, csak most randizgatom egy sráccal, aki ráadásul oda van a hosszú körmeimért..:(

Pont jókor jött.:D

2015. máj. 22. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenesetre megakad rajta az ember szeme, mert feltűnő. Ha zavar, menj műkörmöshöz, és mindig szép egyforma lesz az összes körmöd. :)
2015. máj. 22. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát elég bénán néz ki. Mondjuk ha nincs lakkozva vagy valami teljesen natúrra, akkor nem olyan gáz, de ha valami feltűnőre lakkozod, úgy nagyon hülyén néz ki.
2015. máj. 22. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
velem is ugyanez volt a helyzet. én azt választottam, hogy nem hagyom meg olyan hosszúra, már nem is tetszik annyira, ha a fehér rész kb 1 cm... most is hosszúak a körmeim, de nem annyira, mint régen és így is szép és meg is dícsérik. próbálkozz valami körömerősítő lakkal, hátha akor jobban bírja a strapát. srácnak meg mondd meg, ha szóva hozzá, hogy hát így alakult, ez végülis csak köröm, megnő
2015. máj. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!