Szőrbenövés utáni hegeket hogy lehet eltüntetni?
Nem írtad hogy használtál volna AHA savas hámlasztó krémet, pedig az biztos hogy hatásos. Persze nem rögtön, idő kell neki. És a fényvédő kötelező mellé.
Nekem már sokat javult tőle, de még azért heges a lábam, szóval használom tovább. És ettől még lehet szoknyát, rövidgatyót hordani, tavaly is hordtam mikor még a gyulladt szőrbenövéseim is vöröslöttek mindenfelé. Emiatt miért kéne szégyellni a lábad? Ez csak bőrhiba, semmi olyan ami a te hibád lenne.
Köszönöm szépen a gyors választ.:) Keveset tudok az AHA hámlasztókról, de mindenképpen utána olvasok a témának. Esetleg tudnál konkrét terméket írni, hogy neked melyik jött be legjobban?
És tudom, sokan mondták már, hogy emiatt nem kéne rosszul éreznem magam, de hát ettől még ami ronda az ronda.. Főleg, hogy az emberek 90% tök tapintatosan egyből rákérdez, hogy "mi történt a lábaddal?" Köszi, nem elég, hogy minden nap szembesülnöm kell vele, hogy milyen csúnya, de még külön fel is hívják rá a figyelmet...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!