Szűrbenövés utáni hegeket lábról hogy lehet eltüntetni?
aloe verás gél segít. egyébként van a sunfleur terméekk között depigmentáló krém. a müllerben láttam olyat. a barna foltjaidat elhalványítja. :) egyébként igen, a citromlé is kicsit segít rajta. de ne a tömény citromlével mosd, hanem kicsit higítsd fel. meg testradírozhatod is. ha nincs testradírod, akkor jó rá a bőrradírod is,amit mondjuk arctisztítónak használsz. a lézeres kezelés drága. előbb próbáld meg ezekt,meg a bőrgyógyászt is megkérheted, hogy írjon neek fel vmi fehérítő krémet.
a sudokrémet is dicsérik. vagy ott van a contratubex gél. vény nélkül kapható a patikákban, az direkt hegekre van. nézz körül:)
ui.: az én lábam sem bírta az epilálást, ezért borotválom. nekem is volt sok-sok szőrbenövés...muszáj voltam én is kikaparni őket a körmömmel. szerencsére meggyógyultak a lábszáramon. de annyira nem figyelgetem a lábam.
nekem a szőrtüszőgyulladásokkal van gondom. a combomon mindig nyomkodom őket, és feldagadnak,hólyagosak, és fájnak. csomó barna folt maradt utána. kicsit zavar, de még nem vettem rá ilyen krémeket úgy komolyabban. majd idő után elhalványodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!