Zsíros bőr, pattanásos karok, mit tehetnék ellene? Semmi önbizalmam
Ha nyáron is hosszúban jársz akkor soha az életben nem fog elmúlni mert beizzadsz, és nem levegőzik a bőröd, nem kap a napsütésből ami jót tesz ha nem viszed túlzásba.
Szóval a lényeg hogy sokat hagyd szabadon a pattanásos, zsíros területeket és soha ne azzal foglalkozz hogy mások mit szólnak majd. Én is pattanásos voltam évekig, senkit nem érdekelt, ugyanúgy pántos felsőben jártam meg minden szóval tudom milyen.
Ezen kívül a lényeg hogy élj és étkezz egészségesen. Ne egyél semmi olyat ami pattanásokat okozhat, pl tejes, zsíros, fűszeres, cukros kaják meg üdítőket se, csak napi 2-3 liter vizet igyál és mellé egészséges kajákat.
Ha kozmetikusra nem telik akkor otthon is lehet arctisztítást végezni, semmivel nem rosszabb. A bha savas krémek is jók pattanásos, zsíros bőr ellen, de a használata mellett nem szabad napozni és mindig fényvédőt kell használni ha kilépsz otthonról.
a nap nem feltétlenül tesz jót a pattanásoknak. nekem a hátamon volt sok régen, napoztattam, a pattanások eltűntek, de a helyük sötétbarna lett és ott maradtak évekig. és persze új pattanások ugyanúgy jöttek ki, szóval jól megjártam.
ha ennyire sok és több helyen is van pattanásod, mindenképpen bőrgyógyászt kellene keresned. adni fog rá gyógyszert, ami mellett valószínűleg fényvédőznöd is kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!