Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntesem el a pengés...

Hogyan tüntesem el a pengés vágásokat a karomról?

Figyelt kérdés
Régen volt egy nagy családi probléma..(majdnem elkerültem itthonról, az akaratom ellenére) És elkezdtem vagdosni a karomat h észrevegyék végre h nekem nem jo amit tesznek..Végül is ez be is vált, nem is vágom mg magam azóta..viszont nagyon csúnyán látszik még mindig..(kb1és 4-5hónaposak a vágások..) Van ere vmi módszer a pulcsin és az időn kívül,meg a karkötőn? Vmi sminkelési technikára gondoltam v ehez hasonlóra..Mert már tényleg nagyon bánom.
2008. aug. 30. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenes módszerként pl. tegyél rá egy nagyobb sebtapaszt lés ha rkérdeznek, mond azt hogy megégetted magad. Vagy korrektorral meg alapozóval halványíthatod esetleg. Meg mostanában divatos a nagy, bumszli karkötő, hordd azt és még divatos is leszel:)
2008. aug. 30. 12:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, máris megyek megpróbálom az alapozót..Karkötőim vannak..csak van h nincs éppen rajtam..és h akkor is látszik, de az alapozót megpróbálom, majd minnyárt leírom h sikerült e:)
2008. aug. 30. 12:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem sikerült, mert túl barna a karom..tetem rá barna festéket(szemhéj púdert) aszota még feltünőbb mert szépen csillog tőleXD
2008. aug. 30. 12:36
 4/14 anonim ***** válasza:
vegyél sötétebb alapozót szerintem.
2008. aug. 30. 13:30
 5/14 anonim válasza:
vegyél barna szemceruzát és kicsit finoman satirozd át vele a bőrt(nekem ez bevállt)
2008. aug. 30. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
nekem van olyan ismerősöm,aki 20éve vagdosta magát és még most is iszonyatosan látszanak a sebhelyek!!
2008. aug. 30. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos tényleg "örök emlék" marad... Nekem egy véletlen borotvavágás is nagyon csúnyám nemglátszik, pedig jónéhány éve sebeztem meg magam :(

Szánj időt egy megfelelő árnyalatú alapozó kiválasztására, ez azonban csak átmeneti megoldás lehet. Ha lesz rá lehetőséged, akkor egy orvostól kérdezd meg, talán lézerrel lehet rajta segíteni. Ez gondolom nem olcsó mulatság, de tartós megoldás lenne

2008. aug. 30. 15:42
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, próbálkozok akkor eltüntetni:(

Most16éves vagyok..és nem emo, de emiatt annak hisznek:(

És rossz,mert nem vagyok am búskomor, életvidám vagyok..csak akkor volt az a nagy probléma..és azért volt..de már rettenetesen bánom:(

2008. aug. 30. 16:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Lézerrel, ORVOS megpróbálhatja elhalványítani.
2008. szept. 2. 19:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez jo ötlet, kb mennyibe kerülhet? Meg szerintetek megcsinálják nekem? Mert h még csak 16vok..
2008. szept. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!