Mért lilás mindig a szemem alatt? hogy tüntesem el vagy hogy halványitsam?
mióta megszülettem mindig lilás a szemem alatt,ami eléggé zavaró és ha beteg vagyok vagy álmos még jobban látszik...:/
elvileg örököltem apukámtól de neki jó barna bőre van és nem annyira feltünő,viszont én anyukám bőrét örököltem ami elég fehér és hát nekem eléggé látszik :S
Először beszélj dokival! Ugyanis lehetnek az állandó lilás karikák a vérszegénység jelei is.
Én 20 évig küszködtem a magam lila karikáival. Most, hogy javult a vérképem, határozottan javult a dolog.
Én mindig alapozóval, korrektorral tűntettem el. Nekem legjobban a Maxfactor age renew alapozója vát be (de én nem vagyok már olyan fiatal mint te lehetsz) neked valami könnyedebb is bizonyára megteszi. Az Avonnak vannak kellemes, fiataloknak alapozói és korrektorai.
De komolyan mondom, az okot próbáld kezelni ami a tünet mögött van. Úgy gondolom, nem a szemkarikásságot örökli az ember, hanem a hajlamot arra a dologra amitől karikás a szeme. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!