Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért lilás mindig a szemem...

Mért lilás mindig a szemem alatt? hogy tüntesem el vagy hogy halványitsam?

Figyelt kérdés

mióta megszülettem mindig lilás a szemem alatt,ami eléggé zavaró és ha beteg vagyok vagy álmos még jobban látszik...:/

elvileg örököltem apukámtól de neki jó barna bőre van és nem annyira feltünő,viszont én anyukám bőrét örököltem ami elég fehér és hát nekem eléggé látszik :S

2008. ápr. 18. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarlak elszomorítani, de ha genetikailag ott van azt nem tudod eltávolítani.
2008. ápr. 18. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
eltávolitani nem tudod de takarni talán próbáld meg kőpuderrel, ne alapozóval szigoruan púderrel.talán hat vagy max korrektor de ezt nem mondom biztosra
2008. ápr. 18. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Alapozot mért ne? (eddig azt használtam)
2008. ápr. 18. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Először beszélj dokival! Ugyanis lehetnek az állandó lilás karikák a vérszegénység jelei is.

Én 20 évig küszködtem a magam lila karikáival. Most, hogy javult a vérképem, határozottan javult a dolog.

Én mindig alapozóval, korrektorral tűntettem el. Nekem legjobban a Maxfactor age renew alapozója vát be (de én nem vagyok már olyan fiatal mint te lehetsz) neked valami könnyedebb is bizonyára megteszi. Az Avonnak vannak kellemes, fiataloknak alapozói és korrektorai.

De komolyan mondom, az okot próbáld kezelni ami a tünet mögött van. Úgy gondolom, nem a szemkarikásságot örökli az ember, hanem a hajlamot arra a dologra amitől karikás a szeme. :)

2008. ápr. 19. 09:31
 5/8 A kérdező kommentje:
jujj nagyon szépen köszönöm!!! én 20 éve még nem küzködök csak 15 :/
2008. ápr. 19. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is "lilaszemű" vagyok,30 éves és így modellkedtem éveken keresztül.Nedves alapozóra korrektor,majd kőpúder,de ez csak fotózáshoz.A kőpúder nagyon tömíti a pólusokat,azt inkább ki kell hagyni.És nem árt néha egy kis jég rá.
2008. ápr. 19. 22:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2008. ápr. 20. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a génekkel örökletes(genetika)! Korrektorkrémezd le azt a területet!
2018. febr. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!