Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy gyorsabban...

Mit tegyek, hogy gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés
Régen hosszú göndör hajam volt amit el kezdtem vasalni és teljesen tönkre is tette, száraz és töredezett lett, fél éve hagytam abba a hajvasalást de nem segített semmi a hajamon, hogy újra olyan legyen mint amilyen régen volt. Így jött az ötlet hogy levágatom teljesen a hajamat és most kb 7mm fiús hajam van. Szeretném ha mondanátok ötleteket ( lehetőleg házi megoldást ) hogy gyorsabban nőjön a hajam és akinek van tapasztalata mert már élt át ilyet szívesen olvasnám, hogy mit élt át az alatt az idő alatt amíg megnőtt, és hogy milyen gyorsan nőtt. Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem tudtok segíteni. 16/L

#haj #száraz #rövid haj #gyorsabban nőjön
2015. máj. 17. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

szőkítve van a hajad?ha igen,akkor ne festesd,hanem a természetes színt próbáld visszahozni

biovanne

e vitamin

hajszárítás gyenge fokozaton

hajgumit ne nagyon használj és minél kevesebbszer fésülködj

2015. máj. 17. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Soha nem volt festve, eredeti barna színű. Ezt a 7mm nem lehet fésülni meg nagyon összefogni sem, de köszönöm az eddig választ
2015. máj. 17. 17:12
 3/4 anonim válasza:
Dm-ben árulnak hajkapszulát, nem tudom, mi a pontos neve, de nekem nagyon bevált, és lényegesen olcsóbb, mint a társai... még a körmeiden is érezni fogod, hogy gyorsabban nőnek. Aztán még a ricinusolajat tudom javasolni, olvass utána, sok helyen írnak róla :) nekem az is bevált :)
2015. máj. 17. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is a ricinus olajat tudom javasolni, nekem attól hetente 2cm-t nőtt a hajam. Hajmosás előtt egy nappal dörzsöld a hajtövedbe (akár az egész hajadra, puha és fényes lesz tőle), fóliával mad törölközővel tekerd be a fejed, majd másnap csak szokás szerint mosd meg.

Gyógyszertában párszáz ft, kisebb kiszerelésben 2-300, nagyobban 5-600 ft.

2015. jún. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!