Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Végleges szőrtelenítés létezik?

Végleges szőrtelenítés létezik?

Figyelt kérdés
Hallottam róla, hogy van valami lézeres szőrtelenítés ami örökre eltünteti a szőrt. Ilyen tényleg van? Ha van akkor tényleg nagyon drága? Mit tudtok erről:)?

2015. máj. 16. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon drága, de nem végleges. 5-10 évig tart a hatása, nyilván ez sok mindentől függ. Pont most néztem, pl. hónalj szőrtelenítése 80-100 ezer Ft. Az ár egyébként a kezelt felület nagyságával és a szőrtüszők számával van összefüggésben. Át kell gondolni, hogy megéri-e.
2015. máj. 16. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Már nem is úgy hirdetik,hogy végleges,csak tartós.
2015. máj. 16. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egyetlen végleges és nem csak tartós módszer az elektrolízis, amikor a szőrszálakat egyenként távolítják el úgy hogy egy vékony elektródát vezetnek a szőrtüszőbe és áramot vezetnek bele. Kellemetlen és hosszadalmas folyamat és nem is olcsó. Akkor már inkább a lézer. Lehet hogy 10 év múlva visszanő valamennyi az eredeti szőrzetből de addigra kitalálnak más, még hatásosabb módszereket.

Én IPL-lel szőrtelenítésre járok. Az elmúlt egy évben kb 200.000-et hagytam ott a szalonban. Nekem megérte mert nagyon erős a szőrzetem és még ha le is borotválom, látszanak a kis fekete pontok és 1 napot is alig bírt ki.

2015. máj. 16. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lézeressel is próbálkoztam meg IPL is, az én szőröm mindig kinő utána 3 hónapon belül... szóval nem éri meg szerintem.
2015. máj. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!