Gyantázás egyszerűen? Létezik olyan gyanta, amit nem kell melegíteni, vagy olyan tubusban vagy miben van, amit be lehet tenni a konnektorba, hogy melegedjen? (tehát nem kell főzni, hogy megolvadjon)?
olyan gyanta van-e egyáltalán, amelyiket nem kell melegíteni egy tál forró vízben, hanem csak egyszerűen előveszem és odakenem a bőrre, ráteszem a fehér lapokat és lehúzom
vagy önmagától melegszik (és olvad) mert a hálózatra van téve és utána teszem a bőrre és lehúzom a lapokat?
valami egyszerű és gyors szőrtelenítési technika?
köszi előre is :)
A hideggyantát nem kell melegíteni, viszont erősebb szőrt ki sem szed egyáltalán.
Van cukorpaszta még, ami konzervben kapható és nem kell melegíteni, kézmelegtől használható lesz és papír sem kell hozzá.
Van még a patronos gyanta amikor a gépet bedugod és az melegíti fel a partont benne.
és ezeket hol lehet kapni? nagy áruházban?
pl a patronos gyantát??
patronos gyantázógép vagxy gyantamelegítő a neve
van pl vaterán, teszveszen 8-10ezer körül, most láttam, ahogy beírtam a keresőbe
Nagyon sok webáruházban kapható (írd be a google-be) vagy bolti forgalomban pl az Extreme digitalban biztos, hogy van. De szerintem ilyen nagyobb elektronikai üzletekben kell lennie, mint Media Markt, Euronics, Best Byte stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!