Az lehet hogy allergias vagyok a száraz samponra? 14/L
Figyelt kérdés
Mivel gyorsan zsírosodik a hajam kipróbáltam a száraz sampont de rettentoen viszketett tőle a fejbőröm
Ez lehet allergia vagy valami más?
2015. máj. 15. 16:06
2/6 anonim válasza:
:) Nővérem és anyukám pont ugyanezért kukázták. Nekem érdekes semmi bajom tőle, ők viszont nem bírják elviselni, úgy viszketnek tőle mint a bolhás kutya. Pirosság, folt, semmi nem jelentkezik mellé, csak a viszketés. Nem tudom mi lehet ez..
3/6 anonim válasza:
Ha gyorsan zsírosodik a hajad, akkor ne mosd gyakran. S lehetsz rá allergiás.
4/6 anonim válasza:
Fújósat használsz? Mert abban alkohol van, ami szárít, ettől is viszkethetsz. Megoldás ha nem fújós fajtát veszel vagy csinálsz házilag, abban tuti természetes dolgok lesznek csak.
5/6 anonim válasza:
Ha allergia, akkor annak más jele is lenne valószínűleg. Inkább csak kiszárítja meg birizgálja a fejbőröd. Próbálj ki esetleg más fajtát, hátha azzal nincs gond.
6/6 anonim válasza:
az alkohol is természetes dolog, de szerintem is amiatt viszketsz.
vegyél por alapút, amit nem fújni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!