Mi csináljak reggel a hajammal?
Szia! Nekem hosszú hajam van, fokozatosra vágva. Mivel van egy kisfiam, nem sok idő jut a hajamra, de néha én is szeretnék pl göndör, hullámos hajat, mintha felcsavartam volna. Nos, arra nincs időm, viszont hajmosás után belefésülöm a hajhabot a hajamba még nedvesen, szinte szárazra szárítom. kézzel összefogom a hajamat, mintha lófarokba akarnám kötni, de csak elkezdem tekerni, illetve csavarni a hajamat. majd ezt a kis "gubacsot hajgumival, és csattal rögzítem. Másnap regggel, gyönyörű a hajam, ilyesmi:
én is a fonást tudom ajánlani...este vizesen befonod és reggel csak ki kell bontani. :)
kedves utolsó: az egészet egybe csavarod fel? :O
akkor csináld meg délután és fújd meg hajszárítóval, hogy a töve megszáradjon, a véei pedig nemszámítanak. szárítsd félszárazra, majd csinálj úgy mintha össze akarnád fogni, csak az utolsó csavarás után nem húzod ki a gumiból a hajad, hanem visszahajtva hagyod. reggelre szép hullámos lesz..
félig kösd fel a hajad. a felső részét. esetleg egy szép csatot is tehetsz bele, ami feldobja, vagy szép gumi, vagy csak sima. mindegy...
ha egyenes a hajad(pl kivasalod) akkor néha elég 5-6 tincset besütni. úgyis tud szép lenni.
azsem baj ha egy héten többször is úgyvan,hogy szétengeded és kész. 1-2 napon csinálj vmi frizurát, de azt nem kell minden nap!
remélem segített. szija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!