A fodrasz napszivta hatas helyett jo vastag melircsikokat huzott a hajamba, szerintetek ezt megoldhatom?
Tegnap elmentem eloszor itt belgiumban fodraszhoz. Nagyon nagyon vartam, hogy vegre olyan hajam legyen, amilyet mutattam neki egy kepen.
Erre ezt kaptam.
Majdnem elsirtam magam a vegeredmenytol, ezt a fajta csikozott melirozast es ezt a szint mindig is utaltam. Azert kezdte lejjebb, mert mondtam neki, hogy a tovetol vilagosodjon a vegeig a termeszetes hatas kedveert... Na most en visszamenni reklamalni vagy kijavittatni nem szeretnem, mert a baratom fonokenek a felesege es eleg ciki. Arra gondoltam vennek egy ilyesmi karamell-szoke fele festeket es befestem 2 het mulva az egeszet. En itt nem ismerem a fodraszokat es igazabol jobban bizok magamban foleg ezek utan. Szerintetek ha befestenem termeszetesebb hatasa lenne? Azt akarom, hogy ne legyen ekkora kontraszt a melir es a hajam kozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!