Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrasz napszivta hatas...

A fodrasz napszivta hatas helyett jo vastag melircsikokat huzott a hajamba, szerintetek ezt megoldhatom?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem eloszor itt belgiumban fodraszhoz. Nagyon nagyon vartam, hogy vegre olyan hajam legyen, amilyet mutattam neki egy kepen.

[link]

Erre ezt kaptam.

[link]

Majdnem elsirtam magam a vegeredmenytol, ezt a fajta csikozott melirozast es ezt a szint mindig is utaltam. Azert kezdte lejjebb, mert mondtam neki, hogy a tovetol vilagosodjon a vegeig a termeszetes hatas kedveert... Na most en visszamenni reklamalni vagy kijavittatni nem szeretnem, mert a baratom fonokenek a felesege es eleg ciki. Arra gondoltam vennek egy ilyesmi karamell-szoke fele festeket es befestem 2 het mulva az egeszet. En itt nem ismerem a fodraszokat es igazabol jobban bizok magamban foleg ezek utan. Szerintetek ha befestenem termeszetesebb hatasa lenne? Azt akarom, hogy ne legyen ekkora kontraszt a melir es a hajam kozt.

2015. máj. 13. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen fesd be. Eleve az a baj, hogy szerintem csak leszívta és nem festett rá semmi színt. Így sárga maradt. Ha ráfestesz, akkor jobb lesz. Csak vigyázz, hogy ne túl sötét színt válassz.

Egyébként nem olyan rossz. Csak ez a sárga szín nem szép. Ha ráfestesz, akkor szép lesz!

2015. máj. 13. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Na basszus, ez tényleg gáz lett. Mennyit fizettél érte? Jó fodrász egyébként? Mert ha nem, akkor megértem a végeredményt.. :D
2015. máj. 13. 13:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyet csinált a fodrász, amikor természeteset kértem :)

Csak leszívta és úgy hagyta. Talán lustaság, vagy nem tudom. Nem hiszem el, hogy a fodrásznak ez így tetszik, ilyen sárgán. Pedig mondogatta nekem, hogy milyen szép lett. Ja, hát többet nem mentem hozzá. Következő héten átfestettem és azóta máshogy járok :)

2015. máj. 13. 13:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Kepzeljetek 84 eurot kert el ami meg ha tetszene a vegeredmeny nem is lenne felhaborito.. De ez... Tok jo kis szalon kinezetre raadasul az ove. Nem tudom aki egy hajfestest nem tud megcsinalni hogy birtokolhat egy egesz fodraszatot... Milyen hajfesteket ajanlanatok hogy olyasmi szine legyen mint az elso kepen? Itt sajnos nem ismerek fodraszkellekest sem egyelore ugyhogy muszaj leszek bevasarlokozpontban beszerezni a festeket.

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 13. 14:05
 5/17 A kérdező kommentje:
Marmint az elso kepen amit a kerdeshez csatoltam, bocsi:)
2015. máj. 13. 14:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Jézusom, melyik országban éltek, hogy ennyibe került??
2015. máj. 13. 15:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Írta, hogy Belgium.
2015. máj. 13. 16:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat, elkerülte a figyelmem. Főként a képekre fókuszáltam :D

Kérdező!

Még így is szebb a hajad, mint sógorom feleségének.

Sötétbarna haja volt, befestette szőkére. Amint gyermeket terveztek, a férj megtiltotta, hogy festesse (még speciális hajfestékkel is!!)

És azóta növeszti, iszonyú csúnya. Ráadásul lassan nő a haja, de ez még idétlenebb, ahogy a (szinte) platinaszőke hajat felváltja a sötétbarna.

2015. máj. 14. 10:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Hat en valahogy megsem birok a s*ggemen maradni bar tudom lehet csak meg rosszabb lesz de igy nem maradhatok ugyhogy ma be is festem.. Vettem egy sotetszoke 06 es egy arany szoke 7.3 hajfesteket.. Majd meglatjuk:D
2015. máj. 14. 12:08
 10/17 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyen lett. Szerintem sokkal termeszetesebb. Mit szoltok?

2015. máj. 14. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!