Hajvégekre higitott balzsamot mosás nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik de arra gondoltam hogy egy glisskuros hajpermetes flakonba teszek egy kis jo minősègű balzsamot ès felhigitom egy kis vizzel es a száraz( mmint nem mosás után ès ki se mosnám belőle)hajvègeimre rápermeteznèm ..az ugy káros a hajnak vagy lehet jot tenne neki??? Vèlemèny? :)#Higîtott balzsam #mosás nèlkül #hajvègek #hajpermet
2015. máj. 12. 15:06
1/7 anonim válasza:
inkább használd a balzsamot rendeltetésszerűen és utána kenj a hajvégekre hajolajat, amit nem kell lemosni (pl argánolaj vagy drogériában kapható hajvégápoló)
így biztos jobb lesz
2/7 anonim válasza:
nem lesz tőle baja, csak ne fújj sokat, mert akkor zsíros lesz a haj. : D
3/7 anonim válasza:
Össze fog tapadni a hajad, a balzsamot ki kell mosni, akkor hatásos. Nem is értem mit akarsz ezzel a hígítással. Nem lesz belőle hajpermet attól hogy hígítod. Mondjuk a Gliss Kur-ok sem jók a hajnak, mivel tele vannak szilikonnal.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak a hajvègekre fujnèk picit..nem sokat..ma kiprobaltam selymesebb lett es jo az illata..valamikor regebben mintha olvastam volna
2015. máj. 12. 21:29
5/7 A kérdező kommentje:
Ja a balzsam szilikonmentes XD...schauma q10
2015. máj. 12. 21:31
6/7 anonim válasza:
szerintem simán jó, a hajpermetek-hajtejek is felvizezett balzsamok, ha megnézed az összetevőit.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, èn is igy gondolom ! :)
2015. máj. 13. 05:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!