Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestésben tudnátok segíteni?

Hajfestésben tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sosem festettem még a hajam és nem is nagyon érdekelt a dolog, így tájékozatlan vagyok ... van pár kérdés amire a dologban jártasabbaktól várnék választ ...

Kicsit problémás a hajam, nagyon vékony szálú és eléggé hullik ... tanácsos így kitenni a hajfesték esetleges káros hatásainak ?

Mit tehetek ha nem úgy sikerül ahogy szeretném, illetve borzalmasan áll ?

Átlagosan meddig tart míg lenő és ha egy kicsit vadabb szint választok pl kék, zöld, pink akkor az nagyon csúnyán fog kinézni lenőve ?

Nem feltétlenül szeretnék fodrászhoz menni ... házi hajfestés esetén nagyobb a veszély hogy rosszul sül el, mint ha szakember csinálná ?

A válaszokat előre is köszönöm !

2015. máj. 10. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. eloszor is nem erdekel ha lepontoznak es leszólnak. Én 6 éve magamnak festem a hajam. először szerintem próbálj ki valamilyen természetes színt. Semmiképp ne vegyél tartósat, mert attól még jobban fog hullni a hajad. a színes festékekről annyit mondanék, hogy nekem volt már rózsaszín, de ilyen extrém színekben ugysem fogsz tartósat találni, szóval annál nem kell félned a lenövésnél. a tartósnál egyébként annyit nől le amennyit a hajad nől. ha egy hónapban nől másfél centit a hajad, akkor célszerű havonta festeni legalább a tövét. ha ugyanolyanra fested akkor a végét nem szükséges. szóval szerintem a tartós jobb, viszont jobban károsítja a hajad. ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok :)
2015. máj. 10. 20:52
 2/3 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál,ha még nem festenéd.off:nekem szép dús barna hajam volt par eve,utana befestettem feketére kb. 2evig voltam fekete.utana ugy megritkult a hajam hogy az nemigaz,haragszom is ezért magamra,soha nem lesz már olyan mint előtte,ezért mondom,hogy Te tudod...
2015. máj. 10. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha hullik a hajad akkor először is ezt kéne helyrehoznod, a festéstől rosszabbodhat.

Elsőre kimosható színezőkkel próbálkozz, mert az kijön, a tartós színezők, hajfestékekkel meg hónapokig szenvedhetsz ha nem tetszik vagy elrontod.

Kék-zöld és hasonló színek nem tartósak sose. Pár mosás után elég csúnya fakóra kopik.

Házi hajfestésnél szoktak lenni csúnya eredmények. A lényeg hogy mindennek nézz utána mielőtt belekezdesz. Pl barátnőm szőke hajat akart, de a sötétbarna haján a szőke festék rikító narancssárga lett meg a fele le is tört.

2015. máj. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!