Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csinaljam? Lent 👇

Hogyan csinaljam? Lent 👇

Figyelt kérdés
Szeretnem leszedni a szort a bikinivonalamrol. Nen az egeszet akarom, csak a bikinivonalat hogy nyáron ne legyen mar ott mert eleg kellemetlen, de nem borotvával szeretnem. Gyantaztani sem akarok mert csak 12eves vagyok. Marad az epilalas. Nagyon faj? Nem tudom higy csinaljam..elobb vagjam kisebbre, vagy hogy?

2015. máj. 10. 11:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ja és kevésbé fáj+az enyémre rávan írva,hogy max.egy centis lehet a szőrszál

15/L

2015. jún. 6. 18:03
 12/13 anonim válasza:

Bocsi,de csak így utólag olvasom a kérdéseket 😃 én pl.az elején hideg gyantát használtam és én is ilyen voltam,mint te,hogy nem mertem megmondani.Ráadásul nekem mindíg ott van anya és így nem tudtam titokban venni...én a hideg gyantát csak beraktam a kosárba és ő is megkérdezte,de nem volt belőle komolyabb beszélgetés.Csak annyit mondtm,hogy a honaljamra kell.Ugyan így volt az epilátornál,ott is azt mondtam,hogy a hónaljamra kell...Anyukám pl.azóta sem tudja,hogy bikinivonalat is szedem.Remélem valamennyit tudtam segíteni.Előző kettő is én voltam.😄

15/L

2015. jún. 6. 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Szerintem maradok az epilatornal:)
2015. jún. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!