Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csinaljam? Lent 👇

Hogyan csinaljam? Lent 👇

Figyelt kérdés
Szeretnem leszedni a szort a bikinivonalamrol. Nen az egeszet akarom, csak a bikinivonalat hogy nyáron ne legyen mar ott mert eleg kellemetlen, de nem borotvával szeretnem. Gyantaztani sem akarok mert csak 12eves vagyok. Marad az epilalas. Nagyon faj? Nem tudom higy csinaljam..elobb vagjam kisebbre, vagy hogy?

2015. máj. 10. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rohadtul, akarnad inkább borotvàval.. Gondolom a válaszom után is azt gondolod h te kibirod. Fogj egy szemöldök csipeszt és szedj ki tíz szálat. Ezt a fÁjdAlmat szorozd tízzel (mert egyszerre többet tép) és megkapod h milyen lenne
2015. máj. 10. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyantazas kevesbe fajdalmas mint az epilalas... Esetleg meg megprobalhatnad szortelenito kremmel, az egyaltalan nem faj. (Bar tulajdonkeppen ugyanazt csinalja mint a borotva)
2015. máj. 10. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyantázz, kevésbé fáj mint az epilálás.
2015. máj. 10. 12:38
 4/13 anonim ***** válasza:
otthon magának 12 évesen elég nehéz legyantázni, de azért próbáld meg. én azt a pár szálat, ami kilógna a bikiniből szemöldökcsipesszel is ki tudom szedni. igen, elsőre nagyon fáj, de ki lehet bírni.
2015. máj. 10. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Én régebben csináltam hideggyantával. Felragasztod, gyorsan letéped szőrnövekedéssel ellentétes irányba és pár másodperc alatt kész. Ha nem akarsz gyantázni mert 12 éves vagy de epilálni igen, az eredmény között nem sok különbség van mert ez is meg az is a gyökerétől tépi ki a szőrt.
2015. máj. 10. 13:50
 6/13 A kérdező kommentje:

Es anyának mit mondjak? Anya vegyen mar nekem gyantát mert ... O nem ilyen. Egybol az lenne higy minek meg stb.

Koszi mindenkinek!:) xxx

2015. máj. 11. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Kérsz pénzt fagyira és veszel gyantát.
2015. máj. 11. 22:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen, a hideg gzantat mar probaltam a kezemen es a lábamon, es nem szedte ki rendesen. Ha ott nem kepes ki szedni, akkor majd a bikinivonalamon ki fogja?

Koszi mindenki válaszát.

2015. máj. 14. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz! A gyanta tényleg jobban megéri: rövidebb fájdalom, a kozmetikus ott és azt csinálja, amit szeretnél, tehát az a legtutibb, vagy krém, de az tényleg kb. ugyanúgy erősíti, mint a borotva...
2015. jún. 4. 21:58
 10/13 anonim válasza:

Arra nagyon vigyázz,hogy hogyha a gyantát választod otthon,akkor nagyon húzd szét a bőröd!Én amikor először csináltam egy hétig ott volt egy bevérzés,mert nem húztam szét a bőröm és nem feszítettem be.Én az epillátort nagyon tudom ajánlani.(Nekem pl.nem fáj,talán azért,mert vannak rajta masszírozó golyócskák.)Annál is a bőrt szét kell húznod jól.Az enyém egyszerűbb kb.hatezer forint volt,de nagyon megérte.Már egy éve rendszeresen használom és nagyon szeretem.

15/L

2015. jún. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!