Az alábbi karakterből hogyan lehet kihozni egy rosszfiúsabb karaktert? 23-45 éves nők válaszai érdekelnének!
Sziasztok,
Jelenleg növesztem a körszakállamat, mellette járok edzeni is. Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy mivel tudnám a mostani karakteremet ( jófiús ) kissé, vagy jelentősen rosszfiúsabbá tenni? Esetleg két oldalt jobban felnyírt és felül kissé rövidebb hajjal?
Ez lennék én: [link]
Valamint mint látjátok szemhez közeli részén vékonyítom a szemöldökömet. Ez nem valami előnyös ilyen téren igaz? Férfiasabb lenne ha rendes vastagságában ott is meghagynám jobban?
Előre is köszi a segítségeteket!
29/F
szakadok:DD rosszfiúsabb akar lenni és gyk-n kérdezgeti, hogyan kell rosszfiúsnak lenni. kész:D
egy-két sebhely az arcra + könnycsepp tetkó a szemedhez és a garantált a rosszfiús hatás.
Azt hiszed a rosszfiús külső előnyös, és vonzó?
A borotvált fej, és a szekrény izomzat inkább taszító!
Flehjj!
Amúgy meg nem értem miért akarod megváltoztatni azt, ami te vagy. A "rosszfiús" külső úgysem lesz számodra természetes. Próbálkozni lehet, de ha nem olyannak születtél, akkor valószínűleg buktad.
Alapból a szemed jófiús, kedves, szóval akármit csinálsz nem leszel rosszfiús, max ha kinyomod a fél szemed és kalózkendőt teszel rá... + hosszú haj, az szokott rosszfiús lenni, nem a rövid.
Mondjuk nem látom én sem értelmét annak amit akarsz. A nőknek nem jönnek be a rosszfiúk, 29 évesen meg azért csak nem a buta tiniknek akarsz tetszeni... reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!