Miért van az, hogy egyesek használnak arctisztító+tonikot, míg másoknak elég a sima víz is?
Ugye az arctisztító/lemosó/arctej csak arra jó hogy megtisztítsa az arcot a napi kosztól. Ha tényleg az eltömődött pórusok miatt pattis valaki, akkor miért van az, hogy egyeseknek elég a sima víz is arctisztításhozm míg mások ilyen kozmetikumokat használnak. Miért lenne az én arcom koszosabb, a pórusaim eltömődöttebbek mint másé?
Tudom hogy reklámfogás, de sokan mondják, hogy náluk bevált.
szia:)
szerintem azért, mert minden embernek más a bőrtípusa...valakinek problémásabb, vkinek nem annyira:)
talán azért mert minden embernek más a bőre van?
valakinek zsírosabb szárazabb, stb..
nekem pl nagyon ritkán van 1-2 pattamásom és én sem használok semmi ilyesmit az arcomra..
Már válaszoltak a kérdésedre de én is leírom ha már újra megkérdezted. Van akinek olyan jó bőre van, hogy elég a víz is. Nekem pl nagyon rossz arcbőröm van, én használok arcradírt (hetente többször és nagyon is láthatóan összehúzza a pórusaimat), arclemosót is.
Sok a gagyi termék de vannak tényleg jók és ezek azért jók mert a megfelelő összetevőket tartalmazzák, amik hatásosabban dolgoznak mint a sima víz.
Ha egyébként nem látszik a bőrödön probléma akkor ne használj minden nap ilyeneket, gondolom azért írtad a kérdést mert nyűg számodra ez a dolog. Ha viszont látható a különbség akkor használj valami terméket az arcodra.
Van akit megáldott a természet szép bőrrel, van akinek meg meg kell küzdeni érte. (Én vért izzadok érte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!