Mit tegyek, ha híznom kellene, viszont már így is striás vagyok?
Elég vékonyka vagyok,164 cm és 46 kg.Szeretnék is hízni,viszont akármennyit eszek,egyszerűen nem ragad rám semmi.Meg hát a striákkal is vannak gondjaim.Tavaly nyár végén az történt,hogy hirtelen rám jött 3 kg (nem tudom hogyan),és a fenekem nagyon szépen "szétrepedt".De csak a jobb felem repedt inkább,a bal fenekemen alig van 2-3 db csík.De sajnos a combom belső részén is észrevettem,hogy vannak pici csíkok.Még mindig halványpiros-lilás,nem tudok velük mit kezdeni,de vékonyak.Szóval az a gondom,hogy mit csináljak ilyen helyzetbe?Hogyan rugalmasítsam a bőröm? Mert nyárra jó lenne,ha picit híznék,de már így se valami szép a bőröm,és nem is szeretnék tovább striásodni.
Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
14/L
Nem híznod, hanem formásodnod kell, ne keverd. Vagyis ne felszedett zsírban, hanem izomban gondolkodj: egészséges, vitaminokban és fehérjében dús ételek + testmozgás.
Használj testápolót és igyál elég vizet, teát, gyümölcslevet (2,5-3 litert), ezzel kicsit rugalmasabb lesz a bőröd.
Viszont a genetilailag nagyon gyenge a bőrszöveted, akkor nem sokat tudsz tenni.
A lilásat se tudod már eltüntetni. Ki fog fehéredni, és senkit nem fog zavarni. Nekem is van belül a combomon (meg a fenekemen is), az egyik oldalon csak kettő, a másik oldalon vagy 5 darab, de soha senkit nem zavart, senki nem szólt meg érte, még csak meg se bámultak.
Illetve de, egyszer az 5 éves kis unokatesómmal játszottunk, rövidnadrágban ültem törökülésben. Odajön, megsimogatja a striáimat: ,,Szép, szép, csak egy kicsit sebes maradt!" :DD Azóta ez szállóige lett nálunk.
Ne aggódj rajta, tényleg igyál sokat, és kezdj el sportolni, hogy erősödj, formásodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!