Ha ennyire striás a hasam, akkor felmerjek venni kétrészes fürdőrucit? (kép)
elsőnek: köszi :)
másodiknak: az, hogy nincs, csak kétrészesem, és nem feltétlen van keret egy normális egyrészes fürdőruhára. Mellesleg az előbbit is tavaly nyár elején vettem. Télen lett ilyen a hasam :(
Olyan nincs, hogy valaki ne tudna megvenni egy olyan ruhadarabot, amit csak egyszer kell 10 évben. Nem kell 10 000 ft-os Zarás, vagy New Yorkeres, vagy tudom is én milyen fürdőruhát venni.
Ha hájas a hasad, akkor mááár nem áll jól neked a kétrészes. Ha meg még pluszba striás is, akkor pláne. Nem azt mondom, hogy nem veheted fel, csak azt, hogy egyszerűen nem előnyös neked.
Ha nem vagy hájas, csak striás, azzal szerintem semmi gond nincs, bőrhiba, de nem kimondottan előnytelen. Ezt a magam szemszögéből nézve mondom. Ha meglátnék egy fiút, aki striás, de mellé jó alakja van, izmos, formás, akkor egyáltalán nem zavarna, sőt aranyosnak tartanám. Striák nem csak hízástól, hanem más gyors növekedéstől is keletkezhetnek.
Ha rajtam lennének striák, én sem örülnék neki, de ha mellé tökéletesen lapos hasam lenne, nem akadályozna meg abban, hogy kétrészest vegyek föl.
Csak te tudod, hogy ott vannak a csikok,hacsak nem fognak nagyitoval korbevizsgalni:p
Szerintem nyugodtan felveheted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!