Szerintetek jól állna nekem kék ombrés haj?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és gondolkozom, hogy nyáron befestem a hajam. Nem szeretném az egész hajamat befesteni,csak ombèsan. A hajam közepes hosszúságú és gesztenyebarna színű. A sötét kékre gondoltam,mivel az nagyon tetszik és jól kitűnik. Véleményeket kérek. Ellene vagy mellette, és ha ellene milyen szín jöhetne még szóba?2015. máj. 4. 12:06
1/8 anonim válasza:
Jó! Amíg fiatal vagy, addig csinálj ilyen hülyeségeket :)
Egyszer mindent ki kell próbálni :)
2/8 Rókabubi válasza:
Szerintem is jo otlet :)
Nekem a kek a kedvenc szinem, szoval en arra szavazok. Mondanam meg a pirosat, de az mar egy kicsit elcsepelt (attol meg jol nez ki az is)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is gondoltam már a vörösre,de szerintem is elcsépelt. Még egy kérdésem lenne csak elfelejtettem. Akkor szerintetek nem gáz hogy rövidebb a hajam? Ettől aggódom egy kicsit hogy érdekesen fog kinézni a hajam.
2015. máj. 4. 12:29
5/8 anonim válasza:
A gesztenyebarna egy vöröses barna árnyalat, ahhoz a kék nem illik egyáltalán. Nagyon bénán nézne ki.
A te hajadhoz a meleg színek lehetnek jók, piros, rózsaszín és hasonlók. Mellesleg ezekhez a színekhez szőkíteni is kell a hajad. Nem hiszem hogy megéri tönkretenni a hajad emiatt, de persze te tudod.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ennyiből nem lehet megmondani hogy jól állna e.
De +1 a meleg árnyalatokra.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2015. máj. 4. 17:02
8/8 anonim válasza:
Nekem egy honapja volt kiprobaltam szinezovel. Nagyon tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!