Szerintetek hogyan állna a rózsaszín haj? Csak ôszintén. (Videó)
Sziasztok! :)
Egy 17 éves rocker lány vagyok és arra gondoltam, beszíneztetem a hajam rózsaszínre.
Azért tettem ki a kérdést, mert elôtte szeretnék megkérdezni másokat is, jó ötlet-e. :)
Általában nem igazán szokott érdekelni, mit gondolnak mások, de most nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.!
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=l6GE0Gy_vnA&feature=youtube_g..
(Nem tudom, mennyire fogjná be a hajamat a színezô, de nem szeretném hidrogénezni.)
Köszönöm! :)
Köszönöm.:)
Arra válaszolnál, légyszi, ami eredetileg a kérdés? :)
Attól függ, milyen rózsaszín. Pink? Barackosabb? Babarózsaszín? Lilásabb? Rágógumi?
Én amondó vagyok, tedd, amit szeretnél, a te hajat, ráadásul CARPE DIEM, ez istenért!
Aki szerint csak a sötét színek állnak jól neked, téved. Nincs elég képzelete.
Viszont mindenképp le kell szívatni - amiért ne aggódj. Ez csak szőr. Visszanő. És bármikor újrafestetheted.
Szóval hajrá.
Szerintem semmiképp ne fesd be, így vagy szép.
F18
Ilyet se láttam még hogy itt valaki videót tölt fel magáról. Tök jó. :D
Azt tényleg jó lenne tudni, hogy milyen rózsaszín. A világosabb fajták szerintem kivétel nélkül mindenkinek rosszul állnak. Valami közepes/sötétebb árnyalat lehet hogy jó lenne.
Viszont (és ez most lehet hogy hülyén fog hangzani) szerintem az ilyen extrém színek csak viszonylag sok sminkkel mutatnak jól.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontozok! :))
Azért nem írtam konkrétan le, milyen árnyalatot szeretnék, mert amilyen tetszene, olyat csak szôkítéssel lehet elérni.
A pasztell rózsaszín és a rágógumi tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!