Ki a vöröshajú csaj az OLX rózsaszín laptopos reklámjában?
Lemertem volna fogadni, hogy van már ilyen kérdés. :) Jól néz ki nagyon.
Bár gondoltam, hogy válasz nem lesz. Nem hinném, hogy színész a csaj, bár ha nem csak a külsejét nézzük, színészileg is szerintem elég jól játszotta a szerepét (azok az apró reakciók).
Viszont szerintem statiszta lehet, vagy modell.
3-as vagyok. Plusz adalék, hogy ráadásul még normálisnak is néz ki, nem csak jól.
Bár nem voltak túl hasznosak ezek a kommentek, bocsi. :)
Én is elhívnám egy kávéra (kezdetnek), de a rózsaszínű laptopja nem kéne. Úgy nézem, hogy a húszas évei második felében járhat.
Amúgy a hasonló csajok elég beképzeltek általában, a náluk is 2 kategóriával fentebbi fiúk közeledését fogadják csak. Ezért szoktam inkább a szerény, aranyosabb kinézetű lányokra hajtani, igaz mostanában ők is a klasszisokkal jobb kinézetű férfiakat keresik (de csak keresik, mert ők meg azoknak nem kellenek). Aztán az idősebb nőknél (30-hoz közeledve, vagy afelett) meg már anyagi elvárások is vannak, hogy minimum legyen lakásod és autód (de a lakás ne panel legyen, és ne kicsi, és az autó ne valami tizenéves, 2 millió forint alatti). Ilyen felszínes a világ. Ha mindenki gyakrabban nézne tükörbe, akkor talán a hozzá illőket keresné, nem a tökéleteset. Ezt nem panaszkodásnak szántam, aki akar, az mindig talál hozzá illőt. Azért írtam le mindezt, mert nem jó ilyen mindenféle tévében látott csajokról álmodozni, inkább vegyétek észre a szomszéd kiscsajt, vagy akivel a buszon szemeztek, merjetek odamenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!