Megy hajápolási módszer képes leplezni a töredezett hajvégeket?
Az ollós megoldáson kívül :)
Olvastam brazil hajkezelésről és egyéb fodrásznál igénybe vehető kezelésekről, amik nem számítanak olcsó mulatságnak ( 30-40 ezerért láttam ) de azt állítják újjá építi a hajvégeket. Na ezt én nem hiszem el, de legalább látszólagos javulást okoznak? Vagy mi az a kence, kezelés vagy bármi, amivel legalább látszólagosan is kicsit rendbe rakhatnám a hajam? Készülöm levágatni, de még egy évet szeretnék várni. ( Tablófotózás, szalagavató, ballagás stb... )
nincs ilyen, akármit is csinálsz vele a töredezettsége csak rosszabb lesz
szerintem vágasd le most azt az 5 cm-t és maradjon ugyanilyen fazonú (úgyse most akartad tépettre csináltatni)
az az 5 cm gyorsan visszanő, figyelj oda rá hogy szép maradjon a hajad (ne vasald, használj hajvégápolót stb)
és majd 1 év múlva levágatod olyanra amilyenre szeretnéd
így a tervnél maradsz, a hajad is hosszú marad a ballagásra, de a töredezés is eltűnik
Nem értem a logikád, most csak a töredezést kell levágni, 5 cm minusztól nem lesz láthatóan rövidebb a hajad, viszont szép egészséges lesz az "eseményekre". A töredezett hajat semmi nem hozza helyre, mivel a haj nem élő dolog, nem tud helyrejönni látszólag sem ha már el van töredezve.
Ha egy évig nem vágatod akkor durván ronda lesz mert tovább törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!