Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem akarják a nők...

Miért nem akarják a nők levágatni a töredezett hajukat?

Figyelt kérdés
Igen. Az előző kérdés ihlette a kérdésem... meg az hogy az utcán egy csomó főleg fiatal lány igénytelen töredezett hajjal mászkál. Mi olyan nagy dolog azon hogy levágnak kb 5 centit a hajukból? Meg sem látszik a hosszán, csak szebb lesz az egész.
2015. ápr. 28. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
És ez téged miért zavar?
2015. ápr. 28. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak kérdezem, nem zavar, felőlem mindenki lehet szabadon igénytelen.
2015. ápr. 28. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm két hónap alatt háromszor vágatta le a toredezest igaz h most rovid de nagyon szep lett
2015. ápr. 28. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
34%

#2: Akkor nem értem miért problémázol ezen. Az ő dolguk, az ő életük.

Ők elfogadják így magukat, egy fiú meg nem azt fogja nézni, hogy: úristen milyen töredezett a haja :S

2015. ápr. 28. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon levágatnám, csak nincs rá esélyem :(
2015. ápr. 28. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
mert hülyék és azt hiszik, minél hosszabb = annál jobb. pedig inkább legyen rövidebb és egészséges, mint seggig érő, igénytelen, full töredezett..
2015. ápr. 28. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:

10 centit is simán levágattam, hogy egészséges legyen az alja. nekem ez csak haj, ami visszanő úgyis.

de pl a testvérem haja is teljesen elvékonyodott, nem szép, de nem akarja levágni, mert hosszú haj nélkül csúnyábbnak érzi magát attól függetlenül, hogy így meg egészségtelen. sok lány úgy érzi csak nőiesnek és vonzónak magát.

2015. ápr. 28. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:

4es, ezt azért megcáfolnám.

Nekem a volt osztálytársam (még gimiben) borzasztó töredezett hajjal járkált évekig (10 cm tropára volt menve, nagyon feltűnő volt mindenki másnak), mert nem volt hajlandó vágatni belőle. ("mert a hosszú a szép"... jah de még szebb az ápolt külső). De a lényeg, hogy még a fiúk is őt beszélték ki a háta mögött, hogy milyen igénytelen és milyen gázul néz ki a haja, hogy ilyen csapzott, "pontos" a vége, nem is értette a csaj miért nem népszerű köztük... talán mert elkönyvelték igénytelennek?

Egyébként kérdező: azért mert azt hiszik, hogy így mégis csak szebbek, mind rövid, de ápolt hajjal, ami persze nem igaz, de sajna 1-2 lány elég felszínes ahhoz, hogy ezt gondolja. + szerintem igénytelenek, de ez már csak a saját véleményem.

2015. ápr. 28. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Én pl. hiába vágatom meg vigyázok rá, de semmi sem használ, egyszerűen ilyen a genetikám, hogy túl könnyen töredezik a hajam. (extra vékonyszálú és ritka is) Semmilyen hőhatásnak nem teszem ki, használok hajpakolásokat és kókusz meg argánolajat a végekre, de semmi hasznuk. Egészségesen étkezem már évek óta és szoktam időnként vitaminkúrát is tartani, de mindezek ellenére is, kb 15 cm van jelenleg is eltöredezve. Tavaly márciusban volt 15 cm levágva belőle, fél évvel később meg 3, a múlt hónapban meg 5. Annyit értem el vele, hogy rövidebb lett a hajam, de pár hónapon belül újra töredezni kezdett. Próbáltam azt is pár éve, hogy 2 havonta vágatok a végéből, de ez annyiból volt csak jó, hogy vége szép lett de felette pár centivel ugyanúgy megmaradtak a töredezett részek. Emiatt álltam át a ritkább, de hosszabb hajvágásra. 14 éves koromban csak vállig ért a hajam, de akkor is töredezett volt, szóval mindegy milyen hosszú, mert akkor is töredezik. Nem nő olyan iramban, mint ahogy tördezeik, ha mindig levágatnám a károsodott részeket, akkor egy idő után pár centis hajam maradna csak. Úgy vagyok már vele, hogy leszarom, akinek nem tetszik így járt. Az én hajam, úgy hordom ahogy akarom, mert nem az az életcélom, hogy másoknak megfeleljek, ha valaki igénytelennek tart a hajam miatt, az az ő dolga, engem nem zavar. Most legalább a hosszával megvagyok elégedve, a rövid töredezett haj és a hosszú töredezett haj közül az utóbbira szavazok.
2015. ápr. 29. 10:18
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es: ez viszont durva töredezés és egyáltalán nem normális, nem a te igénytelenséged, hanem valamilyen hiány/betegség is lehet, amivel pedig orvost kéne felkeresni, kivizsgálni, és a gondot megoldani. Egy egészséges vékonyszálú haj nem töredezik... max ha rosszul kezelik, rossz samponválasztás, rossz fésülködési mód. Szerintem járj utána mi a baj, ha hagyd annyiban.
2015. ápr. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!