Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki mit használ a hajára...

Ki mit használ a hajára hajmosás után?

Figyelt kérdés
Mire jó amit használtok és milyen a hajatok?:)
2010. febr. 21. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Én csak pár csepp hajolajat teszek a végére. Többet ér, mint bármelyik pakolás. Combig érő hullámos barna hajam van (eredetileg kicsit göndör, de kifésülöm és akkor hullámos lesz). Az olajtól puha lesz és nem szárad úgy ki, meg persze fényes is.
2010. febr. 22. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Én Kallos - Latte pakolást használom, ez a tejproteines. Nagyon jó, szeretem, fél éve használom, és nem törik a hajam. Az utolsótól szeretném megkérdezni, te hogy tudtál ilyen hosszúságot elérni? :O Én bármit csinálok bárhogy próbálkozok nem nő a hajam tovább a váll alatti hossznál :( :(
2010. febr. 22. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

glis kur - fehér narancssárga kupakkal

elvileg nem töredezik úgy tőle a haj, és tényleg jó.

2010. febr. 22. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is Kallos tejproteines hajpakolást használok, 3 hónapja voltam utoljára fodrásznál és még mindig nem töredezik a hajam, ez nálam nagy szó, mert 3 hónap alatt nagyon töredezett szokott lenni a vége... Még az volt a gondom, hogy hajmosás után elég száraz volt a hajam. Szóval ez a Kallos megváltás volt számomra! :)

Ez után még szoktam rá fújni Gliss Kur-os hajápolót.

Mielőtt megszáradna a hajam még bekenem a fejbőrömet Vitanol C-vel, nem feltétlenül növekedés céljából, csak javult tőle a hajam állaga!

Na és ha ezzel végeztem mostanában nem szoktam megszárítani, ha mégis akkor is a legalacsonyabb hőfokon! Sajnos vasalnom kell legalább heti 2x, szóval legalább a szárítástól óvom!

2010. febr. 22. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Miért van lepontozva akinek rasta a haja? :D Csak azért mert nem vasalja szárítja keni agyon?
2010. febr. 23. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!