Kipattogás után használhatok bőrradírt?
Figyelt kérdés
Gyanta után alaposan kipattogtam, de most már sokkal jobb, már csak pár piros pötty van, amik, úgy vettem észre, hámlanak. Már egy ideje nem használtam bőrradírt, de most megismételném. Otthoni bőrradírom barna cukorból és citromléből áll. Csak, most nem igazán van itthon barna cukor, csak sima kristály... az is jó? Illetve, a kippattogott részek hetekkel a gyanta után már nem lesznek "felzaklatva" ettől?!2015. ápr. 26. 15:59
1/1 anonim válasza:
hát ha már nem gyulladtak, tehát nem dudorok, és csak a gyógyult helyük piros, akkor használhatsz, sima cukrot is, de azért ne dörzsöld nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!