Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb házi készítés...

Melyik a legjobb házi készítésű bőrradír?

Figyelt kérdés
Tejbe só, pudingba homok, kakaóba búzadara, lekvárba virágföld, mézbe cukor, olajba sütőpor, fogkrémbe mák? Most komolyan kérdezem.
2010. febr. 21. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lekvárba virágföld ? lol

Nekem fél élesztő egy kicsi tejben elkeverve, egy evőkanál tengeri só. Ezt luffaszivacsra kenem, és radírozok ész nélkül. Arcra , testra is jó.

2010. febr. 21. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Olivaolaj + tengerisó!
2010. febr. 21. 20:16
 3/5 anonim válasza:

Szia, az olivaolaj+ só-t úgy kell alkalmazni, hogy fürcsi után testre (én arcra nem javaslom, de ettől még jó lehet) és leöblíted a só fertőtlenít az olajat nem viszi le a víz és hidratál.

Arcra: ha pattanásos a bőröd akkor 2 kalmopirin pár csepp citromlével és egy kis méz, gyulladáscsökkentő és hidratál a citrom pedig un. kémiai hámlasztó- vagyis lemarja a felesleget. Fontos, hogy ezt az elegyet ne dörzsöld csak tartsd az arcodon kb 10 percig, majd mosd le. Ha azonban vízhiányos a bőröd akkor a mézet hagyd ki, illetve citrom helyett az alma is megteszi. :) szép napot!

2010. febr. 21. 20:31
 4/5 anonim válasza:
Még valami, ha érzékeny vagy bármelyik összetevőre akkor ne alkalmazd!
2010. febr. 21. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

én is tudok egy jót! 1-2 kávéskanálnyi őrölt kávét összekeversz ugyanennyi mézzel! Szerintem mindegy milyen a méz. Ezt a masszát jól kend fel az arcodra, a homlokodra, az orcáidra, az álladra, az orrodra és a nyakadra is. Hagyd fenn kb. 15-25 percet, megpuhitja a bőröd, de nagyon jól. Egy hétig buha lesz a bőröd tőle krémek nélkül + a kávében levő koffein fiatalitja a bőrt is! Nos, mikor már rádszáradt a massza, vizzel mosd le, de úgy hogy az ujjaiddal körkörösen masszirozod le az arcodról. Azok az apró kávé szemek tökéletesen leszedik az elhalt hámsejteket. Majd meglátod milyen puha lesz tőle a bőröd. Én minden héten ezt csinálom!

sok sikert! :)

2010. márc. 10. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!