Ajakherpeszre mi a legjobb házi praktika?
nekem a biológia tanár mondta,hogy lehet gusztustalan de az ajakherpszere a legjobb megoldás a fülzsír :D
pontozzatok le nyugodtan de ez így van
( amúgy nekem szerencsére /kopp-kopp-kopp/ sose volt herpeszem szóval nemtudom : )
1. Ha érzed, hogy ég és viszket és hamarosan ki fog jönni, azonnal nyomj rá nejlonzacsiba csomagolt jeget. E fog zsibbadni és olyan érzés, mintha lefagyna a szád, de 10 perc jegelés után 10 perc szünet, majd 10 perc jegelés és újra szünet. Ezt ismételgesd 4-5-ször. Visszahúzódik.
2. Durva gyógymód: ha már megjelentek a hólyagok, veszek a patikában szalicilos alkoholt és naponta 4-szer, 5-ször azzal kenem be, majd Zovirax-szal vékonyan jól bedörzsölöm. Az alkoholos bekenés nagyon csíp és fáj, de 3 nap alatt elmúlik. Ezzel a durva gyógymóddal egyre ritkábban jön elő (legutóbb több mint egy éve).
ezmind badarság ezekkel a kenceficékkel meg fogkrém meg miegymással napogik szemvedhetsz...
de van egy jó gyógymod..
nemtudom használjáke de én magamtól jöttem rá
fogsz egy vattapamacsot és jó erős alkoholba beleitatod..de fontos, hogy erős legyen és szórsz rá sót. és rátartod a herpeszre,fontos hogy akkor kezd el amikor érzed hogy kedkijönni.énmár sajnos akkorjöttemrá amikor már akkora volt a hójag mint a fejem..de ígyis 18óra alatt elmúlt
mivel az alkohol (erős) fertőtlenít és szárít és a só is ugyanígy garantált hogy hamar elfog múlni:)
sok sikert!
L\15
L15: drótkefével is dörzsölheted ennyi erővel. Biztos lejön, csak aztán durva következményei lesznek.
Nekem beválik ált. ha időben veszem észre: Zoviraxot kenek rá, megvárom mig kicsit beszívódik, és akkor leragasztom herpesztapasszal.
milyen vény nélküli kenőcsöt ajánlatok herpesz ellen?
már többször is lekapartam kézzel, nem bírom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!