Hajhullás ellen mi a legjobb szer vagy praktika?
Figyelt kérdés
Már pár hónapja rettenetesen hullik a hajam,nem tudom mitől lehet,de nagyon zavar!2008. szept. 29. 12:03
1/5 anonim válasza:
Probald ki a revalid termekeket(gyogyszertarban kaphato).
De ha nagyon hull en ajanlanam, hogy fordulj orvoshoz mert tobb mint valoszinu, hogy valami betegseg okozza.
2/5 anonim válasza:
Én így jártam 4 hónapja. Kb a fele hajam kihullott. Mindenképp menjél el orvoshoz, mert számtalan oka lehet. Lyukas fog, túl sok stressz, magas láz az utólsó 2 hónapban, szervi baj, stb. Nekem nem találták az okát.
Revalid kapszula 3 hétig 2x3 naponta, aztán csökkentettem. Bánfi termékcsalád: sampon, szesz, balzsam. Kb másfél hónap alatt helyreállt, már látszanak a 3-4cm-es hajszálak. Szívesen adok tanácsot, ha úgy gondolod, írjál emailt.
3/5 anonim válasza:
Meg ha hosszú a hajad, szerintem le is vágathatnád rövidebbre. Nekem sem hullik már úgy, ahogy hosszabban hullott.
4/5 anonim válasza:
Ha góc van a szervezetedben mindegy, hogy milyen hosszú a hajad, a rövid is hullani fog!
5/5 anonim válasza:
egyél zöldséget mint pl karalábé vagy hasonlok valamint béres csepp (20 csepp/nap + 100mg C vitamin;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!