Ez hajhullás? Kb. napi 30-35, mosásnál heti 2x,150-180.
Figyelt kérdés
Korábvan nagyon hullott, magas tesztoszteron, 2,79, volt az oka. Győgyszert szedek, azóta jobb, de nem tudom, h rendbe jött e. Nem emlékszek, h régen mennyi hullott.2015. ápr. 23. 22:07
1/3 anonim válasza:
Te számolgatod a kihullott hajszálaid?
2/3 anonim válasza:
A napi 35 szál teljesen normális, de mosásnál viszont nagyon sok a 150-180... legalábbis nekem kb 5-10 szál esik ki olyankor, szóval ahhoz viszonyítva rengeteg. Ugye nem használsz olajos hajápolókat a fejbőrödön? Mert az hajhullást szokott okozni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
Semmilyen olajos dolgot nem használok, nagyon zsíros hajam van.
Mondjuk hajmosáskor mindig a többszöröse jött ki.Sosem 10 szál. Hosszú hajam van.
De már nem tudom, h sok e vagy kevés
Nem tudom, h meggyógyultam e és iszonyú hónapok óta betegség tudattal élni.😞
2015. ápr. 24. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!