Valakinek voltak állandó szőrbenövései és pöttyös lába és talált rá megoldást? Kérem írjon!
Figyelt kérdés
Direkt csak gyantáztatom a lábam és nem borotválom, most elkezdtem dörzsis szivacsot használni hátha ez segít, emellett a kozmetikusom ajánlott szőrbenövés elleni krémet és azt is használom, eddig semmi változás! Válaszokat, tippeket várom!2015. ápr. 23. 19:30
1/8 anonim válasza:
Pont, hogy a gyantázástól és epilálástól keletkezik, a borotválástól nem.
2/8 anonim válasza:
1-es nekem borotválástól is olyan....
3/8 A kérdező kommentje:
Amióta szőrtelenítem a lábam, azóta olyan és az első 3 évben csak borotváltam. Tényleg, olyan írjon, aki érintett ! Köszi :)
2015. ápr. 23. 19:48
4/8 anonim válasza:
Érintett voltam amíg epiláltam. Borotvától nincs ilyen problémám... Nem tudom mi lehet a megoldás, ha a krém sem segít. Esetleg borotvával menj át minden zuhanyzásnál a lábadon, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket. Vagy bőrradírra.
5/8 A kérdező kommentje:
Testradírt is használok :/ de akkor majd megpróbálom gyantázás után a borotválást, csak nagyon érzékeny bőröm van és felsebzi, de egy próbát megér, köszi !! Még nyugodtan írjatok
2015. ápr. 23. 19:57
6/8 anonim válasza:
próbáld ki az octenisept-et, gyógyszertárban kapható.
nekem a borotvától lesz durván gyulladt, az epilálástól kevésbé, de azt meg nem bírom intim részeken.
7/8 anonim válasza:
Nekem is a borotvától ilyen, ráadásul tele van fekete pöttyökkel (gondolom a bőr alatti szőr), sokkal szebb, ha epilálok + radírozok :)
8/8 anonim válasza:
Radír, borotválás érzékeny bőrre való habbal/géllel, és fontos az after shave, de alkoholmentes!
Nekem ugyanez volt, áttértem a borotvára, Nivea sensitive habot használok, utána meg Nivea sensitive after shave-t, ugyan pasiknak szánják, de az illata 10 perc után elillan és csodásan hidratál, nem leszek se pöttyös, se semmi, a szőr se nő befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!