Van valakinek ilyen hajvasalója?
Figyelt kérdés
A gondom a vastag szálú erős hullámos haj. Ha ez nem jó akkor milyet ajánlatok?
2010. febr. 21. 10:46
1/6 anonim válasza:
[link] nekem valami ilyensmmi van (kerámiás), nem roncsolja a hajat annyira és hamar forrosodik. Én ezt csak ajánlani tudom mindenkinek:)
2/6 anonim válasza:
nekem ilyen Belissima B7 300 van:) 15.000 ft a Media Markt-ban:) Nagyon jó és hullámosítani is lehet vele!
3/6 anonim válasza:
Nekem is vastah szálú, hullámos hajam van, en REmingtont használok. Sok márákájú hajvasalót teszteltem a hajamon, de nekem a Remington jött be, meg a Belissima.
4/6 anonim válasza:
Bizony az a Remingotn amit a 11:41-es válaszoló írt nagyon jó.Drága, mert én mondjuk pl. 20.000-ért vettem, de megéri, mert nagyon jó!:)
5/6 A kérdező kommentje:
és 17:05-ös milyen fajtát? :D
am köszi a válaszokat várom még
2010. febr. 23. 20:28
6/6 anonim válasza:
Nekem vékonyszálú hajam van de borzasztó sokk, és ez írtó jól kivasalja [L]: remington s1051
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!