Van valakinek ilyen Remington hajvasalója?
Ezt a hajvasalót vizes hajon is lehet használni, ez ami felkeltette az érdeklődésem! Viszont azt hallottam, ha vizes hajat vasal valaki az sokkal jobban roncsol, viszont ennél ez esetben azt irják, hogy nem! Nektek mi a véleményetek? Esetleg ha valaki használ(t) ilyen leírná a véleményét?
Köszönöm!
Gondoltam megírom , hátha valakit érdekel :)
Megvettem, és fantasztikus!!!!!! Bátran ajánlom mindenkinek! :)
Szia!
Ilyenen gondolkozom én is, pont azért vagyok bizonytalan mert nekem is mondta valaki, hogy a nedves hajat jobban károsítja, de nem hinném, hogy így van, mert ez kifejezetten arra van.
Lehet állítani, ha nem nedves hajra akarom? És milyen? Jól vasal? A széles vagy keskeny van? Nekem hosszú hajam.
Légyszi írj.
Én keskeny laposat vettem, ami nem is keskeny, egyszerűen olyan mint az átlag vasalók!
Igen, belehet állítani, hogy nedves vagy száraz hajon szeretnéd vasalni! Én nagyon megvagyok vele elégedve, nagyon jól vasal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!