Van közületek valakinek Remington wet2straight s 8100, vagy s8102, vagy s7902 hajvasalója?
Nem tudok dönteni, milyet vegyek, simát, olyat ami nedves hajra is jó vagy amelyik hullámosítani is tud?
Ez a nedves hajra is használható érdekel, de van aki azt mondta, a nedves hajat jobban károsítja. Szerintem ha így lenne, akkor nem találták volna ezt ki.
Ezért olyanok véleményét várom, akiknek van ilyen nedves hajra is használható hajvasalója.
Nekem van Remington hajvasalóm, de nem tudom milyen fajta. :S Nem vizes hajra van az hiszem. Szürke és mintás. Már megvan egy ideje, és szuper. Sok hajam van és azt is viszi.
Ez a kijelentésed elég túlzó :)- "Szerintem ha így lenne, akkor nem találták volna ezt ki."
Mindegyik hajvasaló káros a hajnak. Mi lenne egészséges abban, hogy vasaljuk? Persze ha ritkán használod és szépen ápolod is, akkor nincs nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!